Tenerife - enjoy it all
Das Orotavatal
Puerto de La Cruz
Los Realejos
La Orotava
Nähtävää
Vapaa-aika
Perinteiset juhlat
Ruoka ja juoma
Ilmasto ja luonto
Kulkuyhteydet
Teneriffa, nautintojen saari
Puerto de la Cruz - Orotavan laakso
Puerto de la Cruz - Valle de La Orotava. Teneriffa valisee talvesi

> Home > Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Teneriffan saari on verraten pieni, 2 057 neliökilometriä, joten saarella liikkuminen on vaivatonta. Modernin tieverkon lisäksi pohjoisen ja etelän välillä kulkee moottoritie.

Saarella on kaksi kansainvälistä lentokenttää, Los Rodeos pohjoisessa ja Reina Sofia etelässä. Matkanjärjestäjät järjestävät Suomesta Teneriffalle suoria lentoja lokakuusta huhtikuuhun. Pohjoisen kentälle lennetään keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin, ja etelän kentälle tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Pelkkien lentojen ostaja pääsee kätevästi takseilla ja ilmastoiduilla busseilla lomakohteeseensa. Paikallisen linja-autoyhtiön TITSAN kirkkaanvihreistä busseista löytyy tietoa sivulta www.titsa.com . Ostamalla alennuskortin, Bono-Bus in, matkailija säästää bussimatkojen hinnassa.

Saarelta löytyy autonvuokrausyrityksiä, joilla on toimistot lentokentillä ja lomakohteissa. Varaus onnistuu helposti internetissä ja maksuvälineinä käyvät yleisimmät luottokortit. Auton saa joko lentokentältä tai hotellilta, ja kilometrirajoituksia ei yleensä ole. Vuokraukseen tarvitaan voimassaoleva ajokortti ja passi tai muu kuvallinen henkilötodistus. Polttoaine on saarella halvempaa kuin muualla Euroopassa.

Teneriffalta pääsee helposti tutustumaan myös muihin Kanariansaarten saariin. Pääkaupungista Santa Cruzista liikennöi kolme laivayhtiötä: Fred Olsen, Transmediterranea ja Líneas Armas.

Home | Yhteystiedot | Linkit | Lähetä sivu ystävällesi