Tenerife - enjoy it all
Das Orotavatal
Puerto de La Cruz
Los Realejos
La Orotava
Nähtävää
Vapaa-aika
Perinteiset juhlat
Ruoka ja juoma
Ilmasto ja luonto
Kulkuyhteydet
Teneriffa, nautintojen saari
Puerto de la Cruz - Orotavan laakso
Puerto de la Cruz - Valle de La Orotava. Teneriffa valisee talvesi

> Home > La Orotava

La Orotava

Sykähdyttävän kauniin luonnon keskellä sijaitsevaa La Orotavan kaupunkia ympäröivät vihreät banaaniviljelmät ja aivan kaupungin vieressä kohoaa Teiden tulivuori. Kaupungissa on lukemattomia historiallisia ja vanhoja rakennuksia, jotka tutustuttavat matkailijan Teneriffan saaren kulttuuriin ja perinteisiin. Kaupungin vanha osa kätkee kaduilleen todellisia arkkitehtonisia helmiä ja se onkin kokonaisuudessaan julistettu kansalliseksi historialliseksi ja taiteelliseksi muistomerkiksi.

Vanhat tavat ja juhlaperinteet elävät La Orotavassa vahvoina. Esimerkiksi kesäkuussa vietettävää Octava del Corpus Christin juhlaa juhlistetaan kaupungissa peittämällä kaupungin kadut kukista ja tulivuoren hiekasta tehdyillä taideteoksilla.

La Orotavasta pääsee mukavasti tutustumaan Teiden kansallispuistoon: alue tarjoaa lukuisia vaelluspolkuja, jotka houkuttelevat viettämään päivän mukavasti luonnossa samoillen. La Orotavan rannikoita valtameren aaltojen ääreltä voi jokainen kävijä löytää pieniä hiljaisia ja autioita rantoja. Rantapoukamissa ja niiden tuliperäisillä hiekoilla muu maailma unohtuu.

Home | Yhteystiedot | Linkit | Lähetä sivu ystävällesi